HTML

éppen ellenkezőleg

Napi aktualitásokhoz fűzött szösszenetek és saját készítésű videók.

Friss topikok

Rezsicsökkentés: hírek a harcmezőkről

2014.02.22. 10:53 éppen ellenkezőleg

Felhívás

 Önkormányzatunk ez úton hívja fel Városunk T. Polgárainak a figyelmét, hogy ismétlődő lakossági bejelentések szerint álrezsiharcosok járják utcáinkat és élnek vissza az emberek jóindulatával. A Városi Polgármesteri Hivatal gépkocsijainak festését utánzó járművekkel érkező csalók az önkormányzati dolgozók overaljaihoz megtévesztésig hasonló öltözéket viselnek, sorra csöngetnek be a házakhoz azzal az ürüggyel, hogy a rezsicsökkentést ellenőrzik. Olyan indokkal, hogy összegyűjtik a lakásból a kóbor kilówattórákat és az elfekvő megajoulokat, bekérik magukat az ingatlanok területére, ahol rezsicsökkentő blabla sulykolásával elterelik a lakók figyelmét és közben különböző értéktárgyakat, esetenként készpénzt tulajdonítanak el. Előfordult, hogy egy idős nagyothalló özvegyasszony utolsó rezsóját is kicsalták rezsócsökkentés ürügyével.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a Magyar Állami Szervek soha nem gyűjtenek értéktárgyakat és soha nem kérnek készpénzt a rezsicsökkentés fedezésére, mert az ehhez szükséges anyagiakat adónövelés formájában teremtik elő!

Külföldről támogatják a rezsiszabotőröket

 Ismételten bebizonyosodott, hogy külföldről irányítják, ösztönzik, támogatják a rezsicsökkentésért vívott, és az egész nemzetet egységbe tömörítő harcunk sötétben bujkáló szabotőreit. Az utóbbiak többek között például a szlovák http://dobruchut.azet.sk/rezy/ honlaptól kapnak kódolt utasításokat a rezsiharc elleni harchoz. A honlap kétségkívül titkosított taktikai üzeneteket tartalmaz a rezsiszabotőrök számára. Ilyen fejezetek vannak benne, hogy Oblátkové rezy plnené kokosom, meg aztán: Piškótové rezy s kakaovo-tvarohovým krémom, Cigánske rezy, Pudingové rezy, Čokoládové rezy s džemom és így tovább. Kódfejtőink már dolgoznak a rejtjelezett utasítások desifrírozásán.

A valószínűleg a szlovák titkosszolgálat által működtetett honlap gazdái kérdésünkre azzal az olcsó, és átlátszó védekezéssel álltak elő, hogy a rezy szlovákul szeletet jelent és az oldal nem magyar rezsizsiványok számára készült terrorutasításokat tartalmaz, hanem torta és sütemény recepteket.

Felhívjuk a magyar lakosság figyelmét, hogy a jövőben rendkívül óvatosan járjanak el olyan sütemények és torták fogyasztásakor, amelyek a gyanú szerint akár Szlovákiából is származhatnak, mert az ottani sötét erők vélhetőleg édességgel akarják elaltatni a magyarok éberségét! Óvakodj a tóttól, ha tortával traktál!

A rezsicsökkentő kormányzat felkarolja a civil kezdeményezéseket

Egyre nagyobb és egyre lelkesebb tömegek vesznek részt a rezsi ellen vívott nemzeti harcban. Miközben a kormánypártokat és a kormányzatot számtalan ellenzéki kritika éri, hogy a rezsiharc nem más, mint olcsó propagandafogás, aminek később aztán meglesz a böjtje, a lakosság döntő többsége kiáll a kormánypártok törekvései mellett és mind több esetben saját ötleteivel, kezdeményezéseivel is hozzájárul a reszicsökkentés szent ügyéhez.

A kormányzat köszönettel veszi és acélból vizsgálja a civil kezdeményezéseket, hogy ezek esetleges elterjesztésével további muníciókat leljen a rezsiharchoz. Szakértők felhívják a figyelmet például egy tatabányai fogyasztó ötletére, aki vékony, nehezen észrevehető drótot vezetett a gázórájába egy fúrt lyukon keresztül, ezzel akadályozva-lassítva annak pörgését. Így gázsszámlájának csaknem nyolcvan százalékát sikerült megtakarítania. A rezsipöcöknek elnevezett kezdeményezés elterjesztésének lehetőségét jelenleg a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség vizsgálja. Ugyanitt szakértők tanulmányozzák a villanyórák mágneses lassításának lehetőségét is, ami Magyarország egyes vidékein már régóta a helyi folklór része.

Szólj hozzá!

Címkék: politika humor

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenkezoleg.blog.hu/api/trackback/id/tr515826584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása