HTML

éppen ellenkezőleg

Napi aktualitásokhoz fűzött szösszenetek és saját készítésű videók.

Friss topikok

Napi baromság

2015.07.11. 15:36 éppen ellenkezőleg

Álmosan gyülekezett korán reggel a kommunikációs stáb a nagyteremben. A frakcióvezető igyekezett felrázni őket:

- Azért jöttünk össze, hogy megbeszéljük a mai kommunikációs baromságot. A lecke fel van adva. Most újra hasítunk, most nem szabad engedni a lendületből. Fontos, hogy a napi baromság legyen bődületes, mellbevágó, fejbe kólintó, mint egy tökönrúgás, mert csak így bírjuk továbbra is uralni a közbeszédet, így kerülhetjük el, hogy az okvetetlenkedők mindenféle kényes kérdésekkel piszkálhassanak bennünket. Kinek van ötlete?

- Már régen gyurcsányoztunk – vetette fel valaki az asztal végén.

- Tegnapelőtt.

- Mondom én, hogy régen. Vasárnapi boltzár?

- Az a tegnapi nagyon ütős baromság volt – szögezte le a frakcióvezető. – L. Simon a saját szokásos színvonalát is túlszárnyalva emelte még magasabbra a lécet, amikor azon értetlenkedett, hogy miért akarna a négy millió magyar éhező pont vasárnap vásárolni. Óriási ötlet, leolvadtak az ellenzéki honlapok szerverei tőle. Előkelő helyen fog szerepelni ez a kormány kommunikációs baromságainak aranykönyvében. De ma új napra virradtunk, új kihívások állnak előttünk, egy tegnapi baromsággal ma nem tudjuk a nekünk tetsző irányban tartani a közbeszéd fősodrát. Szerintem a menekültügyben van még elég puskapor. Addig kell ütni a vaskerítést, amíg meleg. Lajos, te ebben nagyon jó vagy – fordult a frakcióvezető Kósához. – Most azt az eszement baromságodat kéne valahogy űberelnünk, hogy miért nem jönnek a menekültek a légitársaságok első osztályán, ha annyi pénzük van.

- Az az ötletem támadt ­– kezdte Kósa –, hogy miért ne építhetnék a déli határon a kerítést maguk a menekültek? De nem az innenső, hanem a túlsó oldalról. És csak amikor befejezik, akkor jönnek rá, hogy nem tudnak bejönni miatta.

A terem fölhördült.

- Nagyon ravasz, de túl bonyolult. Nekünk egyszerű üzenetekkel kell operálnunk, hogy a választóink is megértsék.

- Van másik – mondta Kósa. – Kommunikáljuk azt, hogy a magyar azért vándorol kifelé, mert a bevándorló vándorol befelé. Ezért aztán a nyugati határon is mihamarabb el kell kezdenünk építeni a kerítést.

- Kiváló ötlet, de még nincs itt az ideje – szögezte le a frakcióvezető.

- Lehet-e egy állig felfegyverzett AIDS-es bevándorló ebolás is?

- Különösen, ha meleg és pedofil? – záporoztak a stáb jobbnál jobb ötletei.

- Aki a menekülteket támogatja, az az édes anyaföldet szúrja hátba – dobta be Németh Szilárd.

- Van az anyaföldnek háta? – értetlenkedett valaki.

- Persze hogy van. Hátságokról nem hallottál még?

- Akkor mondjuk úgy, hogy az édes anyaföldet szúrja hátságba!

- Aki a menekülteket segíti, az kormányt akar buktatni –próbálkozott új irányból Németh.

- Ez az! csapott az asztalra a frakcióvezető. Egyszerű, rövid, ütős és egy szikrányi értelme sincs! Erre egészen biztosan rákattan a sajtó.

A stáb elégedetten szedelőzködni kezdett, és mindenki azzal a boldog tudattal indult útjára, hogy ez a nap sem múlik majd el bődületes baromság nélkül.

Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenkezoleg.blog.hu/api/trackback/id/tr967618098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása